GERINCNYÚJTÓ PAD

mágneses maszírozó korong

A KiroMED Fitt Lux gravitációs gerincnyújtó pad azoknak az igényesebb vásárlóknak lett kifejlesztve, akiknek szempont az extra erős vázszerkezet, nagy terhelhetőség, biztonságos nyújtás, magas komfortérzet. A mechanikus padok között a legfejlettebb gerincnyújtó pad.

A legerősebb acélvázas szerkezetű padunk, mely könnyedén viseli a nagy súlyú és folyamatos terhelést, ezért előszeretettel használják szakemberek is. 90 kg fölötti testsúlyt is könnyedén viseli. Rendszeres terhelés alkalmával is megbízhatóan működik, alkalmas az egész család gerinckezelésére.

Forgó alkatrészei nem kopnak el, erős görgőcsapágy biztosítja a minőségi működést, könnyed átfordulást és már kis erőkifejtéssel visszabillenthető a kiinduló pozícióba. Fekvőfelülete vastagabb szivaccsal fedett, ezért nem válik kényelmetlenné a használat közben.

Fontos, hogy kezelés közben minden izmunkat el tudjuk lazítani, mert csak így képes nyúlni a gerinc. Ha kényelmetlen a fekvőfelület, főleg a nagyobb testsúly esetén nem lehet 10-20 percet ellazulva feküdni. Fejtámlája állítható, ami a gerincoszlop kényelmes és megfelelő alátámasztását biztosítja a nyújtás ideje alatt. Könnyedén elérhető kapaszkodója biztonságos visszatérést tesz lehetővé, nincs kapkodás, bizonytalanság érzés.

Lábbefogó szerkezete a saroknál, a láb ívéhez igazodó kengyellel, míg elöl a lábfejhez simuló kemény-szivaccsal rögzít. Ez a legkényelmesebb és legstabilabb módja a láb rögzítésének.

Hosszított a befogószerkezet rögzítő karja, így a nehezen mozgók és enyhe túlsúlyosak is kényelmesen tudják a lábat rögzíteni ill. a befogást oldani. A maximális biztonságot a retesz garantálja, így még véletlenül sem
fordulhat elő, hogy a lábbefogó meghibásodása miatt valaki kicsúszik és fejre esik.

Be lehet előre állítani a kívánt dőlésszöget, ami azért fontos, mert az aktuális egészségi állapotának megfelelően tudja kiválasztani a kívánt szöget, és nem fordulhat elő, hogy túlforduljon és a hirtelen megnövekvő
húzóerő kárt tegyen a gerincében, ízületeiben. Rendszeres használata segítséget nyújthat többek között a gerincsérv műtét nélküli és műtét utáni kezelésére, a deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére, a kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére.

5000 Ft vásárlás esetén a szállítás díja 1000 Ft
10000 Ft vásárlás esetén a szállítás díja   500 Ft
15000 Ft vásárlás esetén a szállítás díja      0 Ft

*A szállítási díjak csak az ország határain belül érvényesek.

65.000.- Ft

RENDELNI SZERETNÉK