SPECIÁLIS GERINCTERÁPIA

„Lágy Csontkovácsolás”

 A Speciális Gerincterápia a csontok és az azokat mozgató izomrendszer visszafordítható reflexes működés zavarainak, a kor élettanával, diagnosztikájával és terápiájával foglalkozik.
Ezeknek a speciális fogásoknak a mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, izűleteink. Így a helyes pozícióba kerülnek. Ami kihat egész szervezetünkre.

Amikor a csigolyák elmozdulnak a helyes pozíciójukból, nyomást gyakorolnak a környezetükben lévő idegpályákra. A csigolyák mellett kilépő idegek belső szerveinket és végtagjainkat is behálózzák. Ezért a tünetek végtagjainkban is jelentkezhetnek. A huzamosabb ideig fennálló elmozdulások a reumatológiai, ortopédiai betegségeken kívül idegrendszeri, belgyógyászati kórképek, betegségek előidézői is lehetnek.

Az általunk nyújtott lehetőség a nyugati akadémikus és a keleti tradicionális gyógymódok ötvözésén alapul. Olyan módszer, mely egyesíti a különböző masszázsterápiák előnyeit, a manuális terápiák hatásos fogásaival. Különös tekintettel az emberi szervezetben lévő egymással összefüggő, egymást kiegészítő rendszerekkel, mint a vér-, a nyirok-, és az energiakeringések.

Természetesen a gerinc kisizűleti blokkjainak a „lágy” helyreigazítása a fő cél. A kezelés fájdalommentes, nem durva erőkifejtéssel történik, hanem különböző masszázstechnikával fellazítjuk az izomzatot előkészítve az elmozdult izűletet arra,hogy segítségünkkel a helyére mozduljon.
Ez a „speciális gerincmasszázs”, terápia segít a test energetikai rendszerének helyreállításában, ezzel járulva hozzá a test működéséhez szükséges harmóniához.

A kezeléseket a közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező természetgyógyász Győri Zsolt végzi.