Az ízületi problémák, sok esetben már 30-40 éves korban előkerülnek és sajnos komoly fájdalmakat tudnak jelenteni mindenki számára. A Hyal-Joint, segíthet megtartani az ízületi folyadékot, ezáltal csökkentheti a fájdalmakat, amelyek az ízületi problémákból adódnak.

Mi történik, ha csökken a hialuronsav termelés a szervezetben?

A hialuron-savat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előre haladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken, ezért:

a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága- fiatalossága csökken,
az ízületi folyadék viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válhatnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.
A világhírű BIOIBERICA által előállított, klinikailag tesztelt, természetes eredetű Hyal-Joint nevű hatóanyagának köszönhetően most kapszula formájában is pótolható!
A Bioiberica gyógyszertár kutatólaboratóriuma áttörést ért el emésztőrendszeren keresztül felszívódó hialuronsav előállításában, egy újfajta, szabadalmaztatott eljárással, amelynek az eredménye a Hyal-Joint nevű hatóanyag. Tudományos kutatások, klinikai tesztek igazolták, hogy a természetes eredetű Hyal-Joint hialuronsav hatásosabb a fermentációs eredetű hialuronsavnál, azzal összehasonlítva: jól felszívódik a patkóbélből, csökkentheti a gyulladást, porcvédő hatással rendelkezhet. Osteoarthrosisban szenvedő pácienseknél a gyulladásos ízületekben nagyobb mértékben serkentheti a porc-sejtekben történő saját (endogén) hialuronsav termelődést így segíthet regenerálni a porcokat és az ízületek mozgékonyságát, javíthatja az életminőséget.
A hialuronsav szájon át történő szedésének előnyei:
nem csak egy ízületnél fejtheti ki hatását, hanem az egész testben,
egyszerű költség-hatékony alkalmazás az injekció alternatívájaként,
csökkenhet a komplikációk lehetősége (pl.: ízületi gyulladások vagy allergiás reakciók),
segíthet a bőr és kötőszöveteinek víztartalmát, ezáltal rugalmasságát, feszességét fenntartani.
A Hyal-Joint kapszula, klinikailag tesztelt, bélrendszeren keresztül felszívódó természetes eredetű hialuronsavat ( Hyal-Joint) tartalmaz.
könnyebb, jobb mozgás elősegítése
sportolóknak az ízületek nagyobb igénybevétele miatt
nehéz fizikai munkát végzőknek, illetve túlsúlyban lévőknek
az ízületek tartós túlterhelése miatt
A hialuronsav emberi szervezetbe való pótlása eredményesen eddig csak injekciós formában történt.

Ajánlott

Injekciós kúra helyett, szájon át szedhető hialuronsav a komplikációk és allergiás reakciók elkerülésére!