Köszönöm mindenkinek a sok pozitív visszajelzést.
Itt van a megújult
AKUPRESSZÚRÁS REGENERÁLÓ LEPEDŐ
32 *76 cm

Helyi hatás:
A mechanikai inger hatására az izomrostok ellazulnak. Az értágító hatása a sejtfalak áteresztő képességét is megnövelik, ezzel elősegítik a tápanyagok felvételét, és a káros anyagcseretermékek leadását. Javul a vérellátás, méregtelenítő folyamatok indulhatnak be.

Távolhatás:
Az először érezhető fájdalom aktiválja a szervezet öngyógyító folyamatait, melynek hatására a fájdalom megszűnik. Aktiválhatja a szervezet fájdalomcsillapító és boldogsághormonját, az endorfint, és az oxitocint.

Reflexes hatás:
A reflexzónákra gyakorolt hatással történő gyógyításnak a távol keleten évezredes gyakorlata van. Azonban ameddig a távol keleti gyógymódok évezredek óta az energiaáramlás helyreállításával gyógyítanak, a pontokon keresztül, addig a nyugati reflexhatáson alapuló masszázstípusok az idegi alapú távolhatásra építenek.

Általános hatás:
Az AKUPRESSZÚRÁS REGENERÁLÓ LEPEDŐNEK a szervezet egyes életfolyamataira gyakorolt hatása egyszerre következnek be, amely folyamatok közben egymásra is hatnak. Fokozódik a vér,- és nyirokkeringés, az anyagcsere-folyamatok felgyorsulnak, emelkedik a testhőmérséklet, fokozódik a légzés hatékonysága.

Használata:
• A lepedőre mindig óvatosan és körültekintően feküdjön, üljön, vagy álljon rá. Az első pár percben valószínűleg bizonyos szintű fájdalmat érez majd, ami fokozatosan enyhülni fog. Gyakorlott felhasználóknál ez a kezdeti fájdalom a hozzászokással lassan elmarad. Leggyakrabban a hátunk alá terítve használjuk.
• Ha a kezdetekkor a fájdalom túlságosan erős lenne, akkor vékony pólóban kezdje el a matracot alkalmazni. A kezdeti 2-3 perces időtartamot napról napra, fokozatosan lehet 15-30 percre növelni.
A rendelés igen egyszerû. A gyorizsolt72@gmail.com on vagy telefonon .
GYŐRI ZSOLT 36/20/444 7 111

www.gerincmasszazs.hu

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1114978408667289&id=100004654200252