SÓS-VIZES FÜRDŐ

A só egy csodálatos anyag ebben a teremtett világban. Nagy segítség lehet számos bajban. A népi gyógyászat régóta használja. A meleg só terápia a legkülönbféle gyulladásokra jótékony hatással van. A régi gyerek orvosok előszeretettel alkalmazták a meleg só pakolásokat has és fül fájásra. A praxisban nagyon jó eredményekkel alkalmazom a meleg só fürdőt. Igen egyszerű és olcsó kezelése a fáradt, fájó ízületeknek és a nőgyógyászati gyulladásoknak. Természetesen ez egy kiegészítő terápia a szükséges kezelések mellet.

Igen egyszerű az elkészítése. Egy kád nem forró vízbe tegyünk 1 kg étkezési sót, az egyszerű durva szemcsés bányászott só a legjobb hozzá. Ebben a sós vízben 20 percet kell eltölteni, amennyiben lehet egy kis relaxációval esetleg egy gyertyafényes hangulattal kiegészítve. A fenti gyógyhatáson kívül igen jól megtisztítja az emberi energia mezőt az aurát az esetleges káros energiáktól. Hetente egyszer ajánlott a használata.

A fürdősó kúrájához szükséges fürdősót is megvásárolhatja!

Amennyiben tehetjük látogassunk el Erdélyországba Sovatára a medvetóhoz. Ez a természeti kincs egyedülálló a világon. Mind szépségét mind gyógyító hatását illetőleg.